Disseny web

Disseny web professional que fa destacar el teu negoci

Presència en línia i accessibilitat global

Una pàgina web et dóna presència en línia les 24 hores del dia, fent que tothom al món tingui accés a la informació sobre tu i els teus serveis, i ampliant el teu públic de forma global.

Credibilitat i professionalitat

El lloc web de la teva empresa pot ser la primera impressió que se’n emporten els teus potencials clients. Una pàgina web ben dissenyada i actualitzada transmet professionalitat i credibilitat, generant confiança en la teva marca.

Màrqueting i promoció

La pàgina web és una eina poderosa per promocionar productes, serveis i continguts. Delta Marketing utilitza estratègies de màrqueting digital com el SEO, la publicitat a les xarxes socials i el màrqueting de continguts per tal d’atraure nous clients i augmentar la visibilitat del teu lloc web.

Interacció amb el públic

La pàgina web del teu negoci és una eina molt poderosa que et permet interactuar amb la teva audiència i clients mitjançant diverses opcions, com formularis de contacte, comentaris, xats en viu i enquestes.

Serveis de disseny web a mida per a empreses

Oferim serveis de disseny web a mida que inclouen la creació de llocs web responsive, que s'adapten a qualsevol dispositiu, i un disseny que optimitza l'experiència d'usuari. Això significa que els nostres llocs web són fàcils de navegar i visualment atractius, cosa que els fa més agradables per als visitants.

Avantatges d'un disseny web professional

01. IMATGE PROFESSIONAL

Un disseny web professional ofereix una imatge i una marca de qualitat que inspira confiança als visitants.

02. Millora de l'Experiència de l'Usuari

Els nostres dissenys web garanteixen una navegació intuïtiva i agradable, facilitant que els usuaris trobin el que busquen ràpidament.

03. Adaptació a Mòbils

Ens encarreguem que el vostre lloc web s'adapti a diferents dispositius, oferint una experiència òptima tant a ordinadors d'escriptori com a  smartphones  i tauletes.

04. Optimització SEO

El nostre disseny web integra bones pràctiques de SEO per millorar la visibilitat del vostre lloc web als cercadors i atraure més trànsit orgànic.

05. Integració de Funcionalitats Avançades

A més, un disseny professional pot integrar característiques avances, com formularis personalitzats o botigues en línia, per millorar la vostra interacció amb els usuaris.

Casos d'èxit a Delta Marketing

Disseny Multigrupo
Gestió Grupo PRADES
Disseny web Fata Morgana
Gestió Gat Amagat
Disseny DeltaCan
Gestió Gattopardo