Disseny Web

Disseny web professional que fa destacar el teu negoci.

Presència en línia i accessibilitat global

Una pàgina web et dóna presència en línia les 24 hores del dia, fent que tothom al món tingui accés a la informació sobre tu i els teus serveis, i ampliant el teu públic de forma global.

Credibilitat i professionalitat

El lloc web de la teva empresa pot ser la primera impressió que s'emporten els teus potencials clients. Una pàgina web ben dissenyada i actualitzada transmet professionalitat i credibilitat, generant confiança en la teva marca.

Màrqueting i promoció

La pàgina web és una eina poderosa per promocionar productes, serveis i continguts. Delta Marketing utilitza estratègies de màrqueting digital com el SEO, la publicitat a les xarxes socials i el màrqueting de continguts per tal d’atraure nous clients i augmentar la visibilitat del teu lloc web.

Interacció amb el públic

La pàgina web del teu negoci és una eina molt poderosa que et permet interactuar amb la teva audiència i clients mitjançant diverses opcions, com formularis de contacte, comentaris, xats en viu i enquestes.

Serveis de disseny web a mida per a empreses

Oferim serveis de disseny web a mida que inclouen la creació de llocs web responsive, que s'adapten a qualsevol dispositiu, i un disseny que optimitza l'experiència d'usuari. Això significa que els nostres llocs web són intuïtius, fàcils de navegar i visualment atractius, cosa que els fa més agradables per als visitants.

Avantatges d'un disseny web professional

01. IMATGE PROFESSIONAL

Un disseny web professional ofereix una imatge de una marca de qualitat que inspira confiança als visitants.

02. Millora de l'Experiència de l'Usuari

Els nostres dissenys web garanteixen una navegació intuïtiva i agradable, facilitant que els usuaris trobin el que busquen ràpidament.

03. Adaptació a Mòbils

Ens encarreguem de que el teu lloc web s'adapti a diferents dispositius, oferint una experiència òptima tant en ordinadors d'escriptori com en smartphones i tauletes.

04. Optimització SEO

El nostre disseny web integra bones pràctiques de SEO per a millorar la visibilitat del teu lloc web als cercadors i atraure més trànsit orgànic.

05. Integració de Funcionalitats Avançades

A més, un disseny professional pot integrar característiques avançades per tal de millorar la teva interacció amb els usuaris, com formularis personalitzats o botigues en línia.

TENS DUBTES?

PREGUNTES FREQÜENTS

A hores d'ara és molt important comptar amb presència a Internet. I quina millor manera que una pàgina web? Tenir un lloc web et permetrà arribar a un nombre més gran de clients i ser un altre canal de contacte o de venda, disponible les 24 hores de tots els dies de l'any.

Ajustarem el pressupost de desenvolupament web a les vostres necessitats. Realitzem els nostres projectes de forma seriosa i amb uns preus molt competitius.

Tenir una pàgina web amb un disseny desfasat pot generar més complicacions que no pas beneficis. Una estructura basada en la usabilitat i l'experiència d'usuari millorarà les conversions i potenciarà el trànsit web, respectant sempre la velocitat de càrrega i complint tots els aspectes imprescindibles.