Agència Google ADS

Augmenta els teus Resultats amb Google Ads!

"Augmenta les teves vendes amb Google ADS: Potencia el teu negoci en Línia."

Google Ads és una potent plataforma de publicitat en línia que us permet arribar a potencials clients en el moment exacte en què estan buscant productes o serveis com els que la vostra empresa ofereix. Amb Google Ads, creem anuncis atractius i segmentats que es mostren a la part superior dels resultats de Google, i també anuncis de display o remàrqueting. Així, el vostre negoci assoleix una major visibilitat i atrau un públic més rellevant i propens a convertir-se en client.

Segmentació precisa per a obtenir resultats rellevants

Una de les grans avantatges de Google Ads és la capacitat de segmentar l'audiència de manera precisa: segons la ubicació geogràfica, els interessos, l'edat, el sexe… D'aquesta manera els anuncis arribin només a les persones que realment hi estan interessades en els vostres productes o serveis, la qual cosa augmenta significativament les possibilitats de venda. A més, també optimitzeu el pressupost dels vostres anuncis en dirigir-los a audiències més rellevants.

Control TOTAL del teu pressupost publicitari

Amb Google Ads, tu decideixes quant estàs disposat a invertir en publicitat. Podeu establir un pressupost diari o mensual, i ajustar-lo en qualsevol moment segons les necessitats. A més, només paguis pels clics reals que reben els teus anuncis (PPC), la qual cosa et permet obtenir el màxim retorn de la inversió i controlar els despeses publicitàries de manera eficient.

Els nostres serveis a Google Ads

Cerca

Les campanyes de la xarxa de cerca són el nucli principal de Google Ads. Permeten sortir als resultats de cerca a les primeres posicions de Google de forma immediata. Gestionem campanyes d'anuncis de text orientades a captar usuaris que cerquen el vostre producte.

Display

La plataforma Google Ads té un dels inventaris de llocs més grans per mostrar els vostres anuncis publicitaris. Creem campanyes de Banners i anuncis en premsa o pàgines web a la Xarxa de Display de Google. Segmentacions demogràfiques, per interessos o ubicacions.

Remàrqueting

De vegades, les persones visiten el seu lloc i no prenen mesures immediatament. Realitzem estratègies de remàrqueting per tornar a impactar aquests usuaris que ja t'han visitat i són els teus potencials clients. Reforça la teva marca, fidelitza o tanca vendes amb campanyes de remàrqueting.

Discovery

Un complement perfecte per augmentar la visibilitat de la marca arribant als clients ideals. Permeten aconseguir un gran abast a través d'experiències d'anunci personalitzades, visuals i atractives a usuaris que estiguin disposats a descobrir la teva marca i interactuar-hi.

Campanyes locals

L'objectiu de les campanyes locals és ajudar les empreses a proporcionar als clients potencials la informació que necessiten per decidir visitar les seves botigues, i aconseguir la venda en establiments físics. Es treballen a través de campanyes Cerca, Maps, YouTube i la Xarxa de Display.

Vídeo

Vols millorar la imatge de la teva marca emetent publicitat en vídeo a Youtube? Google Ads us permet augmentar la notorietat de la vostra marca amb campanyes a Youtube. Gestionem campanyes de vídeo a Youtube, amb tots els formats i tipus disponibles buscant el major impacte al menor cost.

Campanyes de màrqueting optimitzades en cercadors

Per aconseguir uns excel·lents resultats s'ha d'estudiar el sector on es troba cada client i fer un seguiment constant de les accions desenvolupades. D'aquesta manera l'equip especialista a Google Ads podrà mesurar amb més exactitud quines tasques dur a terme, sempre de la manera més rendible. La creació de campanyes d'anuncis rendibles i orientades a la conversió és tradueix en benefici. Coneix Google Ads i Bing Ads perquè el teu negoci no deixi de créixer. I què millor que assolir lèxit de la mà duna agència SEM que sap del que parla. Parla amb GMEDIA i, com a agència Google Ads, serem el teu partner de confiança per endur-te cap a la cúspide.