Agència Google ADS

Augmenta els teus Resultats amb Google Ads!

"Augmenta les teves vendes amb Google ADS:
Potencia el teu negoci en Línia."

Google Ads és una potent plataforma de publicitat en línia que et permet arribar a potencials clients en el moment exacte en què estan buscant productes o serveis com els que la teva empresa ofereix.
Amb Google Ads, creem anuncis atractius i segmentats que es mostren a la part superior dels resultats de Google, i també anuncis de display o remàrqueting. Així, el vostre negoci assoleix una major visibilitat i atrau un públic més rellevant i propens a convertir-se en client.

Segmentació precisa per a obtenir resultats rellevants

Una de les grans avantatges de Google Ads és la capacitat de segmentar l'audiència de manera precisa: segons la ubicació geogràfica, els interessos, l'edat, el sexe… D'aquesta manera els anuncis arriben només a les persones que realment estan interessades en els teus productes o serveis, la qual cosa augmenta significativament les possibilitats de venda. A més, també optimitzes el pressupost dels teus anuncis en dirigir-los a audiències més rellevants.

Control TOTAL del teu pressupost publicitari

Amb Google Ads, tu decideixes quant estàs disposat a invertir en publicitat. Pots establir un pressupost diari o mensual, i ajustar-lo en qualsevol moment segons les necessitats. A més, només pagues pels clics reals que reben els teus anuncis (PPC), la qual cosa et permet obtenir el màxim retorn de la inversió i controlar les despeses publicitàries de manera eficient.

Els nostres serveis a Google Ads

Cerca

Les campanyes de la xarxa de cerca són el nucli principal de Google Ads. Et permeten aparèixer a les primeres posicions als resultats de cerca de Google de forma immediata, i així captar usuaris que cerquen el teu producte.

Display

La plataforma Google Ads té un dels inventaris de llocs més grans per mostrar els teus anuncis publicitaris. Creem campanyes de banners i anuncis en premsa o pàgines web. Apliquem segmentacions demogràfiques, per interessos o ubicacions.

Remàrqueting

De vegades, els potencials clients visiten el teu lloc web i no realitzen cap conversió (acció dirigida a la compra dels teus productes o serveis). Implementem estratègies de remàrqueting per tornar a impactar aquests usuaris que ja t'han visitat i reforçar la teva imatge de marca, fidelitzar clients o tancar vendes.

Discovery

És un complement perfecte per augmentar la visibilitat de la teva marca arribant als clients ideals. Permeten aconseguir un gran abast a través d'experiències d'anunci personalitzades, visuals i atractives a usuaris que estiguin disposats a descobrir la teva marca i interactuar-hi.

Campanyes locals

L'objectiu de les campanyes locals és ajudar les empreses a proporcionar als clients potencials la informació que necessiten per decidir visitar les seves botigues, i aconseguir la venda en establiments físics. Es treballen a través de campanyes Cerca, Maps, YouTube i la Xarxa de Display.

Vídeo

Google Ads us permet augmentar la notorietat de la vostra marca amb campanyes a Youtube. Gestionem campanyes de vídeo a Youtube, amb tots els formats i tipus disponibles buscant el major impacte al menor cost.

Campanyes de màrqueting optimitzades en cercadors

Per aconseguir uns excel·lents resultats s'ha d'estudiar el sector on es troba cada client i fer un seguiment constant de les accions desenvolupades. D'aquesta manera l'equip especialista a Google Ads podrà mesurar amb més exactitud quines tasques dur a terme, sempre de la manera més rendible. La creació de campanyes d'anuncis rendibles i orientades a la conversió és tradueix en benefici. Coneix Google Ads i Bing Ads perquè el teu negoci no deixi de créixer. I què millor que assolir lèxit de la mà duna agència SEM que sap del que parla. Parla amb GMEDIA i, com a agència Google Ads, serem el teu partner de confiança per endur-te cap a la cúspide.